Al in de overgang? Doe nu de menopauze zelftest

Ben ik al in de menopauze of nog niet? Beantwoord simpelweg de 18 korte vragen van onze menoelle menopauze-zelftest om er meer over te weten te komen.

De test is gebaseerd op de typische verschijnselen van de menopauze, maar een aantal (zoals slecht slapen) kunnen ook buiten de menopauze voorkomen. Actuele veranderingen en nieuwe verschijnselen zijn bijzonder belangrijk.

Hoewel de test vrij uitgebreid is, kan en mag deze niet in de plaats komen van een bezoek aan de dokter. Hij is alleen bedoeld voor een snelle en eenvoudige eerste oriëntatie.

Verder willen we erop wijzen dat de test zo is opgezet dat hij alleen iets kan zeggen over vrouwen in de leeftijdscategorie van 45 tot 60 jaar.


Je bent er bijna. Nu is het nog maar één stap om je persoonlijke menopauze-testresultaat te krijgen. Vul alleen je naam en e-mailadres in en de uitslag wordt direct veilig per e-mail verzonden.

Alle informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het herroepingsrecht is te vinden in onze privacy verklaring.Voornaam
Achternaam
E-mail