Webshop
met natuurlijke en hormoonvrije producten van Menoelle®

Dit zeggen onze klanten

Slide - Sandra

Mijn aanvankelijke scepsis, die ik tegenover plantaardige producten heb, moet ik compleet herzien. Na 4 weken merkte ik het verschil, dat ik bij andere producten niet eerder heb gehad. Ik kan het absoluut aanbevelen.

Sandra
Slide - Manuela

Ik neem Menoelle nu sinds 2 maanden en ben enorm tevreden. Opvliegers zijn praktisch weg, ik slaap beter en ik voel me beter in mijn vel. Dat had ik echt niet verwacht!

Manuela
Slide - Suzanne

Goed product – eindelijk eens zonder soja.

Suzanne
Slide - Suley

Sinds ik in de overgang ben, heb ik al diverse dingen geprobeerd. Vooral tegen het transpireren. Mijn vriendinnen hebben toen het product Menoelle met plantenextract EstroG-100 aanbevolen. Top!

Suley
Slide - Hanna

Ik heb al alles al geprobeerd: monnikspeper, zilverkaars en al die andere plantaardige producten. Nu heb ik Menoelle en ben er echt tevreden mee. Heeft wel even geduurd (5 weken), maar nu voel ik me weer zoals vroeger. Het heeft geholpen bij mijn overgangsverschijnselen en ik ben er in het geheel beter aan toe. En het beste compliment kwam van mijn kinderen: “Mama, je bent weer als vroeger.' Duidelijke aanbeveling van mij!

Hanna
Slide - Selly

Menoelle kan ik zeker aanbevelen. Het heeft even tijd nodig, zoals wel vaker bij plantaardige producten, dus gewoon volhouden en consequent gebruiken.

Selly
Slide - Sibel

Ik gebruik Menoelle sinds 4 weken en het heeft me tot nu toe super geholpen, naast dat het gelukkig geen hormonen bevat. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Sibel
Slide - Janne

Ik was op zoek naar een product zonder hormonen en ben heel, heel happy dat Menoelle me geholpen heeft. Ik heb echt al het een en ander geprobeerd, maar het is het eerste product, dat werkelijk voor een voelbare verbetering gezorgd heeft – vooral bij opvliegers. Bedankt!

Janne
Slide - Tambo

Zou het waar kunnen zijn? Ik heb na 2 weken al de eerste positieve resultaten gemerkt. Ik had al wel eens over dit plantenextract gelezen. Waarom bestaat het nu pas in Nederland?

Tambo
Slide - Bibi

Ik neem het product sinds 4 weken en heeft me geholpen bij mijn opvliegers. Het gaat ook in het algemeen veel beter met me. Ik zal in ieder geval met Menoelle verder gaan.

Bibi
Slide - Anja

Ik neem Menoelle nu sinds 2 maanden en ben enorm tevreden. Opvliegers zijn praktisch weg, ik slaap beter en in het geheel voel ik me normaler en gelukkiger. Dat had ik echt niet verwacht!

Anja
Slide - Marieke

Ik neem het product nu sinds 4 weken en het helpt mij heel goed. Geen opvliegers meer en in het geheel meer in balans. Geweldig dat er iets is dat helpt zonder hormonen en isoflavonen.

Marieke
previous arrow
next arrow