ESTROG-100 ©

Een van de ingrediënten van Menoelle is een van de meest erkende en populaire plantenextracten van de wereld: EstroG-100.
Dit gepatenteerde ingrediënt bestaat uit een natuurlijk mix van 3 plantwortels.

De belangrijkste vragen over het product Menoelle met het plantenextract EstroG-100

Waarom Menoelle?
Menoelle bestaat uit vitamines, mineralen en kruiden en daarnaast het gepatenteerde plantenextract EstroG-100, dat door vrouwen wereldwijd tijdens de overgang graag wordt gebruikt. Behalve EstroG-100 bevat Menoelle een optimale combinatie van specifieke kruiden, vitamines en mineralen die hulp bieden bij veelvoorkomende overgangsverschijnselen en diverse lichaamsfuncties ondersteunen. Menoelle is vegan, vrij van isoflavonen en soja.

Hoe moet ik Menoelle gebruiken?
Dagelijks voor het ontbijt 2 tabletten met vloeistof innemen. Geadviseerd wordt Menoelle gedurende minstens een maand te gebruiken.

Hoe lang kan ik Menoelle gebruiken?
Menoelle is uitvoerig getest en mag langdurig gebruikt worden. Hiermee onderscheidt Menoelle zich van veel andere producten op de markt die isoflavonen, soja of hormonen bevatten.

Is Menoelle ook een alternatief voor mij?
Menoelle is geschikt voor alle vrouwen met overgangsverschijnselen en die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Ook voor vrouwen die om medische of andere redenen bepaalde ingrediënten zoals hormonen of isoflavonen niet mogen gebruiken, biedt Menoelle een oplossing.

Verder is Menoelle bijzonder populair onder vrouwen met veelvoorkomende overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, slapeloosheid of onrustige gevoelens, die niet voldoende baat hebben bij andere supplementen.

Uit welke planten wordt het EstroG-100 extract verkregen dat in Menoelle wordt gebruikt?
Menoelle bevat een blend van plantaardige extracten die dankzij een speciale methode uit de wortels van drie speciaal geselecteerde planten wordt gewonnen: Cynanchum wilfordii, Phlomis umbrosa en Angelica gigas nakai. Deze gepatenteerde en gestandaardiseerde combinatie van plantextracten wordt EstroG-100 genoemd.

In Korea worden de wortels van deze planten al ruim 400 jaar door vrouwen gebruikt. Tijdens de ontwikkeling van EstroG-100 werden er meer dan 70 verschillende planten getest, zowel afzonderlijk als in verschillende combinaties. Na uitgebreide research werd er in 2008 ontdekt dat een geconcentreerd heet- water wortelextract van deze planten de beste resultaten gaf. Het bleek beter te werken en te worden verdragen dan andere (kruiden)producten. Na verder onderzoek werd dit nieuwe, hormoonvrije extract onder de naam ‘EstroG-100’ gepatenteerd en geïntroduceerd in Azië, Noord-Amerika, Canada en Australië, waar het al gauw razend populair werd.

In 2017 werd EstroG-100 door de EFSA (European Food Safety Authority) als Novel Food toegelaten. Sindsdien mag het binnen de Europese Unie worden gebruikt.

De natuurlijke oorsprong van Menoelle

Bekijk ons filmpje.

Waar kan ik Menoelle kopen?
Menoelle is sinds kort verkrijgbaar in Nederlandse drogisterijen en apotheken en zal binnenkort ook in België beschikbaar zijn. Verder is Menoelle ook eenvoudig te bestellen via onze webshop of bij andere online winkels.

Internationale erkenning van het plantenextract „EstroG-100“
EstroG-100 heeft al talrijke internationale prijzen gewonnen en behoort tot de meest succesvolle plantenextracten uit Zuid-Korea. De belangrijkste onderscheidingen tot nu toe zijn: de Gold Medal op de International Invention Conference van Genève (2008, Zwitserland), de Jang Young Sil Award (2009, Zuid-Korea – de belangrijkste wetenschappelijke onderscheiding in Zuid-Korea), de Korean World-Class Product Award (2011, Zuid-Korea) en de Best Botanical Award (2014, USA).

EstroG-100 is al vele jaren zeer populair in Noord-Amerika, Canada en Zuid-Korea. Er zijn er in deze landen al miljoenen verpakkingen met dit ingrediënt verkocht. In 2017 werd EstroG-100 door de EFSA (European Food and Safety Authority) als Novel Food toegelaten en mag nu eindelijk ook in Europa verkocht worden.

Zodat ik weer mezelf kan zijn

Menoelle: voor een veelzijdige ondersteuning tijdens de overgang.