Natuurlijke oorsprong

Haaruitval in de overgang –
klinisch getest

Je hoeft niet te accepteren dat hormonale veranderingen haaruitval veroorzaken! Menoelle® heeft een hoogwaardige haarverzorgingslijn ontwikkeld voor vrouwen vanaf 40 jaar om op natuurlijke wijze dunner wordend haar en haarverlies tegen te gaan. Een essentieel onderdeel van de haarverzorgingsproducten van Menoelle® zijn de 22 verschillende ingrediënten waaronder het gepatenteerde en unieke EstroG-100®-extract.

Natuurlijke oorsprong

Haaruitval in de overgang – klinisch getest

Je hoeft niet te accepteren dat hormonale veranderingen haaruitval veroorzaken! Menoelle® heeft een hoogwaardige haarverzorgingslijn ontwikkeld voor vrouwen vanaf 40 jaar om op natuurlijke wijze dunner wordend haar en haarverlies tegen te gaan. Een essentieel onderdeel van de haarverzorgingsproducten van Menoelle® zijn de 22 verschillende ingrediënten waaronder het gepatenteerde en unieke EstroG-100®-extract.

DE MENOELLE® HAIR CARE LIJN

Menoelle® – tegen haarverlies in de overgang

Ons haar is veel meer dan alleen natuurlijke versiering – het is een symbool van onze persoonlijkheid en staat voor gezondheid en vrouwelijkheid. Maar tijdens de overgang merken veel vrouwen dat hun haar dunner wordt en volume verliest als gevolg van de afnemende oestrogeenspiegels. Dit hormoon is mede verantwoordelijk voor de haargroei en zorgt normaliter voor vol en dik haar.

Tijdens de overgang daalt het oestrogeen niveau in het lichaam wat de haarcyclus kan verkorten. Het haar groeit daardoor langzamer en kan niet langer het haar vervangen dat verloren gaat. Daardoor wordt het steeds dunner.

Dit kan behoorlijk belastend zijn en onzeker maken. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Vanaf de leeftijd van 30 jaar kunnen er veranderingen optreden in de hormoonbalans die haaruitval kunnen veroorzaken.

Menoelle® anti-haaruitval shampoo

  • Reinigt het haar en de hoofdhuid zeer grondig
  • Ondersteunt de talgproductie voor glanzend en soepel haar
  • Vermindert haaruitval al na 3 weken regelmatig gebruik.

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten beschermen uw haar, versterken de hoofdhuid en de haarwortelsl, en verminderen hormonaal haarverlies aantoonbaar. Wij begrijpen dat uw haar een belangrijk deel is van uw persoonlijke uitstraling en daarom biedt Menoelle® anti-haaruitval shampoo niet alleen effectiviteit, maar ook een aangename waservaring. Na gebruik van deze grondige reiniging is uw haar optimaal voorbereid op de effectieve anti-haaruitval conditioner en lotion van de Menoelle® haarverzorgingsproducten.

Menoelle® anti-haaruitval conditioner

  • Intensieve verzorging voor beschadigd haar tijdens de overgang met direct effect
  • Verbetert de glans van het haar al na de eerste keer wassen
  • Maakt ruw en broos haar zachter en versterkt de hoofdhuid

Verzorg droog en broos haar met de Menoelle® anti-haaruitval conditioner en geef het een nieuwe glans en soepelheid. Al na de eerste toepassing zal je merken dat het haar veel zachter aanvoelt. De conditioner bevat effectieve ingrediënten die niet alleen uw haar verzorgen, maar ook uw hoofdhuid versterken. Daarmee is de Menoelle® anti-haaruitval conditioner een onmisbare aanvulling op onze hoogwaardige anti-haarverlies verzorgingslijn. Gun jezelf de beste haarverzorging tijdens de overgang met Menoelle®.

Menoelle® anti-haaruitval lotion

  • Kalmeert, verkoelt en stimuleert de hoofdhuid op een weldadige manier
  • Bevordert een gezonde en elastische hoofdhuid voor mooi, voller haar
  • Bijzonder effectief door langdurige inwerking op de hoofdhuid

Een gezonde hoofdhuid is de belangrijkste basis voor mooi en sterk haar. Menoelle anti-haaruitval lotion verzorgt en ondersteunt daarom specifiek de hoofdhuid. Spray het haar en de hoofdhuid en vervolgens zacht inmasseren op de door haaruitval getroffen gebieden en stylen zoals gewoonlijk. De lotion geeft een fris gevoel terwijl de hoofdhuid wordt gekalmeerd en de elasticiteit wordt bevorderd. Omdat de lotion niet hoeft te worden uitgespoeld kan het gedurende de dag helpen om haaruitval tegen te gaan.

Bruikbare informatie

Anti-haaruitval haarverzorging – dit is wat er achter de Menoelle® haarverzorgingslijn zit

De Menoelle® haarverzorgingslijn is specifiek ontworpen om haaruitval tegen te gaan. De producten bevatten 22 plantenextracten en ingrediënten als cafeïne, biotine, panthenol en collageen. Daarnaast zit er het gepatenteerde en plantaardige ingrediënt EstroG-100 in dat met succes in diverse producten wordt gebruikt tijdens de overgang.  De Menoelle®  haarverzorgingsproducten zijn klinisch bewezen effectief en aangetoond dat bij dagelijks gebruik het haarverlies na 3 tot 6 weken aanzienlijk wordt verminderd en zorgt voor meer volume en glans. De Menoelle® haarproducten biedt een complete behandeling om haaruitval effectief tegen te gaan.

EstroG-100® – natuurlijk evenwicht zonder hormonen

EstroG-100® is een internationaal bekende en klinisch getest plantenextract dat geschikt is bevonden voor vrouwen tijdens de overgang. Het is natuurlijk, zonder hormonen en zeer goed verdragen. Studies hebben aangetoond dat EstroG-100® ook een positief effect heeft op de huid en het haar. Vooral Cynanchum Wilfordii, een van de drie kruiden in EstroG-100®, wordt regelmatig gebruikt in de Koreaanse geneeskunde voor haaruitval en veranderingen van het haar.

De Anti-Haaruitval formule van de menoelle® Hair producten

De Menoelle® haarproducten producten bevatten naast het gepatenteerde EstroG-100® extract extra ook cafeïne, biotine en panthenol, om het haar van vrouwen in de overgang maximaal te ondersteunen.

Cafeïne is wetenschappelijk bewezen effectief bij het verminderen van hormonaal haarverlies door de werking van het hormoon DHT te verminderen. Daarnaast stimuleert cafeïne de haargroei en zorgt het voor sterker en gezonder haar.

Biotine versterkt de haarwortels en verbetert de haarstructuur, waardoor het haar soepeler, glanzender, steviger en veerkrachtiger wordt, vooral wanneer het samen met panthenol wordt gebruikt.

Het fyto-verzorgingscomplex van menoelle® Hair producten

Om uw haar op een optimale en natuurlijke manier te verzorgen, bevat de productlijn Menoelle® haarproducten een fyto-verzorgingscomplex met 22 zorgvuldig geselecteerde plantenextracten uit de Koreaanse geneeskunde. Dit rijke complex wordt aangevuld met een uitgebalanceerd aminozurencomplex als bouwstenen voor gezond haar.

De anti-haaruitval shampoo en conditioner van Menoelle® HAIR bevatten ook keratine, collageen en zijde om de haarstructuur te verbeteren en glanzend en gezond haar te bevorderen.

Tijgergasextract in Menoelle® anti-haaruitval lotion kalmeert de gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid.

Klinisch bewezen effectief bij haaruitval door hormoonverandering

Klinische studies hebben aangetoond dat de Menoelle® anti-haaruitval producten effectief zijn bij haarverlies door hormoonverandering. Bij dagelijks gebruik werd de haaruitval al na 3 tot 6 weken significant verminderd. Tijdens de studies bleek het belangrijk om de producten langdurig te gebruiken om haaruitval tijdens de overgang blijvend te verbeteren. In de studies werden geen ongewenste huidverschijnselen of bijwerkingen gemeld.

Referentie: Klinische test voor verbetering van het aantal haaruitval na gebruik van het antihair loss shampoo en anti-hair loss Scalp tonic. Test Instituut: P&K Skin Research Center. Onderzoeksnummer: PNK-22324-HM1R. Periode: 24 maart tot 6 mei 2022.

0%

Tijdens de overgang worden de haren vaak droger en lijken daardoor breekbaarder en minder glanzend. Door het gebruik van de Menoelle® haarverzorgingsproducten wordt de glans van het haar met 21% verbeterd. De zorgvuldig op elkaar afgestemde, hoogwaardige ingrediënten van de Menoelle® haarverzorgingslijn voeden je haar en zorgen voor een gewenst glanzend effect.

0%

Tijdens de overgang worden haren vaak zwakker, brozer en dunner. Haar bestaat voor 90% uit keratine. Dit eiwit maakt het haar sterk, elastisch, soepel en uiteindelijk gezond en mooi. Menoelle® anti-haaruitval producten bevatten een speciale mix van aminozuren die nodig zijn voor de productie van keratine. Dit versterkt het haar en maakt het gezonder.

0%

Tijdens de overgang vermindert het positieve effect van oestrogeen, waardoor de hoofdhuid meer talg produceert en het haar er vetter en vettiger uitziet. De Menoelle® haarverzorgingslijn vermindert de hoeveelheid talg op het haar met 86%, waardoor dit probleem wordt aangepakt. Het speciaal ontwikkelde fyto-verzorgingscomplex in de Menoelle® haarproducten reinigt het haar grondig, en zorgt daarbij voor een bescherming van het haar en een versteviging van de haarwortels.

menoelle ® Hair – gebruiksaanwijzing

Om optimale resultaten te behalen, raden we aan de Menoelle® anti-haaruitval  haarverzorgingsproducten dagelijks en regelmatig te gebruiken.

De productlijn is goed verdraagbaar, kent geen bijwerkingen en kan langdurig gebruikt worden.

De volledige effectiviteit van de Menoelle® haarverzorgingslijn kan even duren voordat het optreedt. Dit kan in sommige gevallen sneller gaan en in andere gevallen langer duren. Ervaringen uit studies tonen aan dat de werking na ongeveer 3-6 weken optreedt. Gebruik de producten regelmatig volgens de gebruiksaanwijzing voor een optimaal effect.

De Menoelle® haarproducten zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

De Menoelle® haarproducten zijn ontworpen om haaruitval tegen te gaan en de haarwortel te versterken, niet om nieuwe haargroei te bevorderen.