VOOR EEN VEELZIJDIGE
ONDERSTEUNING TIJDENS DE OVERGANG
MENOELLE HELPT BIJ 12 OVERGANGSVERSCHIJNSELEN o.a.:

Ben ik in de overgang?

Verkrijgbaar bij

De basis van Menoelle is het natuurlijke EstroG-100-extract.

Dit zegt de media over Menoelle met EstroG-100:

Grazia

“Vrouwen in de menopauze zweren bij dit product”

Netwerk vrouwengezondheid:

“Het nieuwe plantenextract EstroG-100 helpt tijdens de overgang”

Apotheek – Adhoc:

“Menoelle met EstroG-100 verlicht de klachten in de overgang”

EstroCare.nl:

“Het nieuwe hormoonvrije alternatief in de overgang”

Krachtvoervoorvrouwen.nl:

“Natuurlijk product, goed onderzocht en werkt écht om overgangsklachten te verminderen”

Dit zeggen onze klanten:

Mijn aanvankelijke scepsis, die ik tegenover plantaardige producten heb, moet ik compleet herzien. Na 4 weken merkte ik het verschil, dat ik bij andere producten niet eerder heb gehad. Ik kan het absoluut aanbevelen.

SandraSK, Zonder beperking aan te bevelen

Ik neem Menoelle nu sinds 2 maanden en ben enorm tevreden. Opvliegers zijn praktisch weg, ik slaap beter en ik voel me ook in het geheel “normaler” en “gelukkiger”. Dat had ik echt niet verwacht!

Manuela
Goed product – eindelijk eens zonder soja.
Subi
Sinds ik in de overgang ben, heb ik al diverse dingen geprobeerd. Vooral tegen het transpireren. Ik heb nu mijn overgangsconsulente geraadpleegd en die heeft me het plantenextract EstroG als “wondermiddel” aanbevolen. Daar zweren veel van haar patiënten bij.
Suley

Ik heb al alles al geprobeerd: monnikspeper, zilverkaars en al die andere plantaardige producten. Nu heb ik Menoelle en het werkt. Heeft wel even geduurd (5 weken), maar nu voel ik me weer zoals vroeger. Geen opvliegers, niet meer zo moe en ik ben er in het geheel beter aan toe. En het beste compliment kwam van mijn kinderen: “Mama, je bent weer als vroeger´. Duidelijke aanbeveling van mij !

Hanna
Menoelle kan ik zeker aanbevelen. Het heeft even tijd nodig voordat het werkt, zoals wel vaker bij plantaardige producten,  dus gewoon volhouden en consequent gebruiken.
Selis
Ik gebruik Menoelle sinds 4 weken en het heeft me tot nu toe super geholpen, naast dat het gelukkig geen hormonen bevat. Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Sibel
Ik was op zoek naar een hormoonvrij product en ben heel, heel happy dat Menoelle me geholpen heeft. Ik heb echt al het een en ander geprobeerd, maar het is het eerste product, dat werkelijk voor een voelbare verbetering gezorgd heeft – vooral bij opvliegers. Bedankt!
Janne
Zou het waar kunnen zijn? Ik heb na 2 weken al de eerste positieve resultaten gemerkt. Ik had al wel eens over dit plantenextract gelezen. Waarom bestaat het nu pas in Nederland?
Tambo
Ik neem het product sinds 4 weken en mijn opvliegers zijn sterk verminderd. En in het algemeen gaat het gewoon veel beter met me. Ik zal in ieder geval met Menoelle verder gaan.
Bibu

Ik neem Menoelle nu sinds 2 maanden en ben enorm tevreden. Opvliegers zijn praktisch weg, de slapeloosheid is ook beter en in het geheel voel ik me normaler en gelukkiger. Dat had ik echt niet verwacht!

Anja
Ik neem het product nu sinds 4 weken en het helpt mij heel goed. Geen opvliegers meer en in het geheel meer in balans. Geweldig dat er iets is dat helpt zonder hormonen en isoflavonen.
Marieke

Verkrijgbaar bij drogist en apotheek, of eenvoudig online te bestellen.

Bestel direct via de MenoElle webshop:

of via: