Oestrogenen, hormoonpreparaten … al die verschillende termen vliegen je soms om de oren. Al te lang werden vrouwen onvoldoende geïnformeerd over bepaalde producten en aanvaardden ze gewoon de neveneffecten. Intussen letten vrouwen er veel meer op om alleen kunstmatige middelen te gebruiken wanneer dat absoluut nodig is, en om meer in harmonie met hun lichaam en hun vrouwelijkheid te leven. Uit enquêtes blijkt dat steeds meer mensen hun natuurlijke cycli en processen omarmen of in ieder geval accepteren. Al snel blijkt wat een wonder ons lichaam is, hoe feilloos alles met elkaar samenwerkt en op elkaar is afgestemd.

Dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Integendeel. Veranderingen in het lichaam brengen soms minder aangename gevolgen met zich mee, die ons even flink op de proef kunnen stellen.

Geen enkele vrouw zou dat voor lief moeten nemen, vinden wij. En gelukkig hoef je nu ook niet de keuze te maken tussen een natuurlijke ondersteuning van je lichaam en de minder aangename verschijnselen die soms in de overgang kunnen voorkomen. Sinds de ontwikkeling van EstroG-100, (het hoofdbestanddeel van Menoelle) ruim 10 jaar geleden, hebben de voordelen van dit natuurlijke extract zich ruimschoots bewezen. De gepatenteerde mix bestaat uit natuurlijke en zuivere plantenextracten. Dankzij een speciale heet-water extractiemethode wordt de beste kwaliteit verkregen uit de wortels van drie planten, die samen het EstroG-100 extract vormen: Phlomis umbrosa, Cynanchum wilfordii en Angelica gigas.

Deze drie plantaardige ‘power ladies’ kennen een eeuwenlange geschiedenis binnen de Koreaanse cultuur en zijn in dit land een veelgebruikte en populaire combinatie bij vrouwen tijdens de overgangsjaren. Dankzij moderne research en innovatieve productieprocessen is de kracht van deze drie planten gebundeld en in een afgestemde dagelijkse dosis te gebruiken. EstroG-100 is hiermee de nieuwste ontwikkeling op het gebied van kruidenproducten bij overgangsverschijnselen.

Het EstroG-100-extract biedt een geweldige combinatie van eeuwenoude tradities, bewezen Koreaanse plantenkracht en de modernste innovatie en onderzoek. EstroG-100 laat zien dat je niet altijd het wiel opnieuw hoeft uit te vinden, maar alleen het vervoermiddel hoeft te moderniseren.